MODSTRØM KAMPAGNER

INGEN UNGE SKAL FØLE SIG ALENE PÅ FGU 

Følelsen af at være alene...Alene uden venner, man kan betro sig til; alene med sine erfaringer med svigt, mobning og misbrug; alene om at føle sig anderledes; alene om bare gerne at ville passe ind i et fællesskab; alene om at føle sig alene. For mange unge på og omkring FGU har netop følelsen af at være alene været en udfordring for at udfolde sig og vokse. Netop derfor har vi lavet kampagnen

Ingen unge skal føle sig alene på FGU
 

I modstrøm er vi en del af et fællesskab. Det giver os selvværd, mod og lyst til at komme i skole for at udvikle os både fagligt og socialt. Når vi handler sammen og finder fælles løsninger på de udfordringer, vi møder, giver det lyst og overskud til udfolde sig og vokse! 

Den samme lyst og det samme overskud, kæmper vi for, alle unge på og omkring FGU oplever.  Det er brændstoffet for kampagnen Ingen unde skal føle sig alene på FGU!

SE VORES VORES KAMPAGNER

I Modstrøm kæmper vi for et mere rummeligt uddannelsessystem med plads til ikke at gå den lige vej, og vi mener langt fra, vi har nået vores mål endnu.

Hvert år holder vi et foreningsværksted for alle aktive modstrømmere. Her bliver vi enige om en sag, vi vil kæmpe for ude på FGU-skolerne det næste år. Nogle af de sager, vi vælger udmunder i en kampagne. Vi arbejder med sagen både nationalt, når vi er samlet i Modstrøm, men også lokalt ude på FGU-skolerne i deres elevråd.

 

Dette års sag er; "Ingen unge skal føle sig alene på FGU!"

De sager, vi vælger i elevorganisationen skal forbedre trivslen, fagligheden og fællesskabet på FGU.

FØLG OS!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

VI ER STØTTET AF

Egmont negativ transperent.png

Sorøgade, København, Danmark