ELEVRÅD

I Modstrøm vil gerne sikre, at vi bliver hørt og taget seriøst på vores FGU-skoler. Derfor er det et af vores mål at styrke elevrådene på FGU-skolerne. I et strækt og handlekraftigt elevråd er det muligt at sætte dagsordener og skubbe til beslutningstagerne - hvis det er nødvendigt.

Vores elevråd på FGU-skolerne skal varetage vores interesser, skabe trivsel, styrke relationer og sætte aktiviteter i gang for os. 

Vi vil gerne hjælpe med at styrke dit elevråd, og derfor har vi lavet et ELEVRÅDSKIT. Det er en guide til, hvordan I kan strukturere elevrådsmøderne og komme på idéer til sager i vil kæmpe for. Men det er også en guide til, hvordan I kan gå videre med sagerne. 

Når man skal til at organisere og strukturere sig elevråd, hvad er det så lige man skal gøre? Og hvad med de der vedtægter? Hvordan skal de man formulere dem? 

Det vigtigste er, at I er passionerede for at gøre skolen til et rat sted og være! I skal først og fremmest vælge en sag, i gerne vil kæmpe for, og så kan vedtægter og struktur komme hen ad vejen! 
 

Men når I er nået så langt, kan det måske være svært at vide, hvad for nogle vedtægter man skal lave.

Derfor har vi lavet denne guide: ELEVRÅD - KORT FORTALT. 

 

Her kan i finde inspiration til standardvedtagter, og information om hvor I kan starte, når I skal til at strukturere elevrådet på jeres skole.

FØLG OS!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

VI ER STØTTET AF

Egmont negativ transperent.png

Sorøgade 6, 3. sal,
2100 København Ø, Danmark