Jeg har i dag været med til et paneldebat bestående af nuværende folketingsmedlemmer, og nogen folketingskandidater. Vi fik snakket lidt om hvad de vil gå til valg med. En fra panelet Brigitte Klintskov Jerkel fra det Konservative folkeparti, nævnte kort om FGU, hvilket vi som bevægelse arbejder med, og vil have vores ønsker med over i. Jeg tog en kort snak med hende efter debatten var slut, hvor jeg kort fortalte om vores bevægelse og om hvem vi er. Jeg vil forsøge at skrive til hende via de sociale medier, hvor jeg fortælle bedre om hvem vi egentlig er, og evt høre om hun vil komme til en 2-dags camp på et tidspunkt inden FGU'en starter i August.

FØLG OS!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

VI ER STØTTET AF

Egmont negativ transperent.png

Sorøgade 6, 3. sal,
2100 København Ø, Danmark