Jeg er maler lærling på Vordingborg produktionsskole, hvor jeg lige nu er igang med grundforløb 2.

Jeg blev tilbudt at komme i mester lærer på produktionsskolen, da jeg havde brug for at komme i gang med min uddannelse, men stædig ikke var helt klar til at kunne gennemføre et forløb (af hvad jeg selv følte). De gav mig en ny chance for at komme igang uden at presse mig ud i noget helt vildt. Jeg er nu ved at være slut på grundforløb 2 og har gennemført kursus og samtidig med at jeg går nede på produktionsskolen kommer jeg på EUC hvor jeg får min undervisning Og samtidig har et fællesskab med min klasse på EUC om de ting de laver på skolen, som jeg laver på produktionsskolen. produktionsskolen samlede mig opdateret jeg havde mindstet troen på mig selv. De fik mig til at lave en masse forskellige ting, for at jeg havde en mulighed for at finde ud af hvad jeg ville med mit liv. at male gav mig ro, og jeg blev mega glad for det. De fik mig igang, og det er jeg taknemmelig for i dag.


FØLG OS!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

VI ER STØTTET AF

Egmont negativ transperent.png

Sorøgade 6, 3. sal,
2100 København Ø, Danmark