OLINE TJEK IND TRÆNINGER

Coronakrisen skaber uro og ensomhed hos mange unge på FGU. Dagene føles lange, når man pludselig ikke længere mødes med kammerater og lærere. Det kan være svært at holde på det fællesskab og sammenhold, man har med sin klasse eller sit værksted.

 

I Modstrøm vil vi gerne være med til at værne om fællesskabet på FGU-skolerne. Derfor laver vi i de kommende uger online tjek ind træninger for lærere og elever på FGU. 

KOMMENDE TRÆNINGER

Vi forsøger at tilpasse vores online tjek-ind-træninger til, hva der er bedst for dig. 

Derfor er vi også mere end åbne for, at du foreslå mulige datoer for tjek-ind-træninger. Udfyld kontakt formularen, og kom med nogle eksempler på nogle datoer, der kunne passe dig/jer. 

Så skriver vi tilbage til dig, og så finder vi en dato i fællesskab. 

Hvad er en tjek ind runde? 

Online tjek ind er runder, som man kan lave med sin klasse eller sit værksted, hvor alle tjekker ind i fællesskab og fortæller kort om, hvordan de har det i denne her Coronatid.  

Til træningen vil vi øve:

  • Online Tjek ind runder 

  • Træning i online programmet “Zoom”, som er et nemt og effektiv redskab til at holde fælles digitale møder og samtaler.


Alle kan benytte zoom gratis, og man behøver ikke downloade noget, for at deltage. Man skal bare trykke på et link, og så kommer man ind i det online møderum. Når du tilmelder dig, sender vi en mail med information om, hvordan du tilgår træningen.
 

Hvis du har lyst til at prøve en online tjek ind træning, så ta' gerne en klassekammerat eller lærer under armen - så ses vi i cyberspace!

UDTALELSER FRA ONLINE TJEK IND

FLORENT
LUCAS

FØLG OS!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

VI ER STØTTET AF

Egmont negativ transperent.png

Sorøgade 6, 3. sal,
2100 København Ø, Danmark