VÆR MED I MODSTRØM

Kunne du tænke dig at blive en del af bevægelsen for unge, der ikke går den lige vej? Og vil du have indflydelse på din hverdag og uddannelse?
 

Så bliv aktiv i Modstrøm.
Lige nu arbejder vi benhårdt på at blive den nye FGU-elevorganisation, så vi har brug for endnu flere aktive i Modstrøm. Den 27. november 2019 stifter vi Modstrøm som forening, og du kan være med til at bestemme, hvordan det skal ske. 

 

Se her, hvordan du kan blive aktiv i Modstrøm.

​MODSTRØM STEMMER

Modstrøm er rigtig mange unges stemmer.

Skal vi også repræsentere din stemme?
 

Så opret dig som medlem her på siden og lav din egen profil. Brug din profil til at udgive blogindlæg på magasinet, og del din stemme her. Det kan være blogindlæg om din hverdag på FGU, om det, du laver på skolen, eller det, du drømmer om, skal forandres i vores samfund. Vi deler de fleste blogindlæg videre på Modstrøms Facebook og Instagram. 

 


 

MODSTRØM MEDIESKABERE

Synes du, det er sjovt at arbejde med video, billeder eller podcast?
 

Vi er en lille gruppe i Modstrøm, som arbejder med at formidle Modstrøms stemme videre på digitale medier. Skriv til os, hvis du synes det lyder spændende, og du har lyst til at være med til at skabe noget flot og fedt digitalt indhold sammen med os.
 

Ring eller skriv til Sissel, hvis du vil være Modstrøm Medskaber
 

Tlf. 2679 3693

smo@deltagerdanmark.dk

 

MODSTRØM MEDSKABERE

Vil du have indflydelse på den forandring, som vi i Modstrøm forsøger at skabe på FGU-skolerne? Og vil du være med til at få tingene til at ske?

Så skal du være en del af Modstrøms medskabere. Vi er et hold, der arbejder med at skabe vores politik, kommende events, holder møder med politikere om Modstrøm og har det sjovt sammen. Vi arbejder tæt sammen med Modstrøms sekretariat. Skriv eller ring til os, hvis du vil være med. 

 

Ring eller skriv til Sofie, hvis du vil være Modstrøm Medskaber
 

Tlf. 4110 05 60

sbl@deltagerdanmark.dk

FØLG OS!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

VI ER STØTTET AF

Egmont negativ transperent.png

Sorøgade 6, 3. sal,
2100 København Ø, Danmark